Ko smo mi?

Najveći izbor keramike, sanitarije, parketa, laminata, rasvjete, elektro i vodomaterijala za Vaš dom već 17 godina

Sve za uređenje vašeg doma

Sanitarija

Nudimo širok izbor pločica, sanitarija i kupatilskih elemenata po pristupačnim cijenama.

Pločice, parketi i laminat

Nudimo veliki izbor pločica za vaš dom, različitih formata i dezena po povoljnim cijenama.

Kupatilski vodo i elektromaterijal

Opremite svoje kupatilo pločicama i kupatilskim elementima iz širokog asortimana

Miden Company doo

Firma “Miden Company” d.o.o. Živinice posluje od 1997 godine sa sjedištem u Živinicama, na adresi Toplička bb. Svoj razvoj zasnovali smo na pružanju usluga u građevinarstvu i transportu kao osnovnim djelatnostima. Navedenim smo se bavili sve do 2004 godine, od kada svoju osnovnu djelatnost zasnivamo na prodaji keramike. Prodajom kvalitetne opreme i dobrim odnosom prema našim kupcima, brzo smo postigli željeni cilj. Kvalitetnom poslovnom politikom iz godine u godinu bilježimo sve bolje rezultate i u prilici smo da zadovoljimo sve zahtjeve naših kupaca.

Smatramo da je ključni element razvoja naše firme kvalitetan i dobro izgrađen odnos prema kupcima i dobavljačima, koji svakako predstavljaju suštinu našeg egzistiranja na tržištu. Trudimo se da u potpunosti pratimo novine na tržištu, pogotovo kada je u pitanju savremen dizajn proizvoda za opremanje kupatila. Miden Company d.o.o. u svim prodajno izložbenim salonima nudi kupcima kvalitetnu opremu za uređenje kupatila, boje i lakove, vijčanu robu, i elektro materijal. Za jubilej “15 godina” postojanja otvorili smo novo izgrađeni prodajno izložbeni salon na lokaciji Novi grad Živinice.

Najbolji kvalitet

Elektromaterijal

Rasvjeta nije samo nešto nužno, već je i dio vašeg stila. Bilo da trebate nove lustere, plafonjere ili lampe, kod nas ćete pronaći sve što tražite.
Nudimo širok izbor rasvjete po pristupačnim cijenama.
Posjetite neki do naših prodajnih centara i oplemenite svoj dom.

Sve za kupatilo

Ako razmišljate o renoviranju ili opremanju svog kupatila Miden company je prava adresa koju trebate posjetiti. Nudimo širok izbor pločica, sanitarija i kupatilskih elemenata po pristupačnim cijenama.

Laminati

Prednosti laminata su brojne:
– izuzetno udoban pod koji obezbjeđuje termalnu stabilnost,
– jednostavno održavanje, dovoljno je samo brisanje i usisavanje,
– jednostavna ugradnja,
– veliki izbor dezena
– ekonomičnost…

Pločice i sanitarija

U Miden Company vam nudimo širok asortiman pločica, sanitarija i kupatilskih elemenata. Bilo da volite savremenije prostore ili se ipak odlučujete za bezvremensku klasiku, kod nas ćete, po pristupačnim cijenama, naći to što tražite.
Posjetite nas i učinite svoj dom funkcionalnijim i ljepšim.

Godine sa vama

različitih artikala

Izložbena salona

zadovoljnih radnika